BENIM C# OBJECT KULLANıMı BAşLARKEN ÇALışMAK

Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak

Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak

Blog Article



Not: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur sadece bilgi türlerinin eşleşmesi kifayetli olacaktır.

Object klası, rastgele bir nesnenin çizgi özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek bâtınin kullanılır. Bu sayede, rastgele bir sınıf oluşturulduğunda, Object klasının ciğerindeki anayasa özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak erişim esenlanır.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere girişimı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Object klasının kullanımını gösteren bir C# harf örneği, nesnelerin XML veya JSON gibi formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını katkısızlar:

C# programlama dilinde, Object dershaneı, temel nesne türlerinin atasıdır. Object klası, C# dilinde kullanılan bütün öbür sınıfların madun klasıdır ve bu nedenle dilin en asliye yapı taşlarından birini oluşturur.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının organize bir şekilde yerleştirilmesi ve düzenleme edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca karşılık verebilir.

Statik property sadece sınıfın static C# Object Kullanımı olan elemanlarına erişebilir. Statik property object ten ziyade klasıa bağlıdır. Cemi statik dershane ile ait kurallar statik property süresince geçerlidir.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört taban ilkesi şunlardır:

Yalnızca okunabilen bir property’dir. Rastgele bir data set edilmez. Genel anlamda bu property’lere constructor metodlarında haysiyet ataması gestaltlır.

CausesValidation: Button'a tıklandığında, doğrulama vakalarını tetikleyip tetiklemediğini belirler.

Bir müessis metot, derslik adıyla aynı ada mevla, public olarak erişilebilir bir gestaltdadır. Parametre ittihaz zorunluluğu yoktur.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, belli bir fenomen tetiklenir ve bu vakaya merbut çalışmalemler gerçekleştirilebilir.

İsteğe ilgilı minimumBalance bir parametre yürekaziz ikinci bir oluşturucu ilaveten serlayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu tarafından meydana getirilen tüm eylemleri gerçekleştirir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara malik olmasını sağlamlıyoruz. öbür bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page